"Δωμάτια Έλενα"
Στέφανος Κεχαγιάς
Νέα Ηρακλείτσα,
Καβάλα - Μακεδονία

Tel.1: +30 25940.22.794
Mob.: +30 6937.606.616
Fax: +30 25940.22.794
Τ.Κ.: 64007


Ενημερωθείτε από τον χάρτη για την διαδρομή που θα ακολουθήσετε καθώς και για τα ενδιαφέροντα σημεία στην περιοχή
Χάρτης πρόσβασης

Elena apartmentsΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ "ΈΛΕΝΑ"

Στην καταπράσινη Νέα Ηρακλείτσα, μόλις εξήντα (60) μ από την θάλασσα και δέκα (10) χλμ από την Καβάλα, συναντάει κανείς τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια "Έλενα".

Η Νέα Ηρακλείτσα διαθέτει ταυτόχρονα την ηρεμία του μικρού χωριού και τη λάμψη ενός πολυσύχναστου τουριστικού θέρετρου.

Σε αυτό το ειδιλιακό μέρος βρίσκεται το "Έλενα". Το χαρακτηριστικό του καταλύματος "Έλενα" είναι η καθαριότητα και η φροντίδα των χώρων καθώς το κατάλυμα αποτελεί οικογενειακή επιχειρήση από το 1992.

Μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει και να ηρεμήσει απολαμβάνοντας τις ομορφιές της φύσης. Ένας απαραίτητος προορισμός είναι η παραλία των Αμμολόφων, επτά (7) μόλις χλμ από την περιοχή.

Εκτός από τα παραπάνω, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο πανέμορφο χωριό καθώς το κατάλυμα βρίσκεται 500 μέτρα περίπου από τη πλατεία του χωριού.

Επιπροσθέτως, σε 100 μόλις μέτρα βρίσκεται super market απ'όπου ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί ότι τραβά η όρεξή του ενώ στο κέντρο συναντάει φαρμακείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Elena apartments   Elena apartments

Παρέχεται η δυνατότητα να γίνει χρήση του Barbeque που διαθέτει το κατάλυμα.

Σε περίπτωση όμως που ο επισκέπτης επιθυμεί να δοκιμάσει τη κουζίνα της περιοχής, μπορεί να το κάνει καθώς σε απόσταση αναπνοής από τα διαμερίσματα "Έλενα" βρίσκονται αρκετές ταβέρνες, με θαμώνες άτομα όλων των ηλικιών.
FACILITIES
Το "ΕΛΕΝΑ" διαθέτει στους κοινόχρηστους χώρους ή στα δωμάτια:
Parking Τηλεόραση Κλιματισμός Internet BBQ Κουζίνα Μπάνιο Ψυγείο ΑμεΑ

Κατηγορία: -

Περίοδος Λειτουργίας:

Το κατάλυμα λειτουργεί καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου αποτελώντας με αυτό το τρόπο ιδανικό προορισμό για χειμώνα και καλοκαίρι.


Χώροι και Δωμάτια

Το κατάλυμα διαθέτει πέντε (5) διαμερίσματα και τρία (3) δωμάτια.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν δύο δωμάτια, χωλ, μπάνιο, και κουζίνα, κατάλληλα για οικογένειες ή παρέες ενώ παρέχεται δωρεάν wi-fi internet. Είναι χρήσιμο να αναφερθεί πως η κουζίνα διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου οι επισκέπτες να φτιάχνουν τα δικά τους γεύματα.

Τα δωμάτια, με τη σειρά τους, παρέχουν άνεση για όσους θέλουν πιο ήρεμες διακοπές.

Σε όποια κατηγορία και να ανήκει ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει το καφέ του στα εκπληκτικά μπαλκόνια και να έρθει πιο κοντά στη φύση.


Hosted and Designed by HotelsLine.com
Copyright © 2014 Hotelsline.com. All Rights Reserved.